Loading

OM OS

GOOD LIFE SOCIETY

ET NAVN MED ET BUDSKAB

Good Life Society er en anderledes te & kaffe salon med masser af hjerterum og visioner om at styrke fællesskabet og nyde livet sammen – også i hverdagen. Vi værdsætter de gamle dyder og bruger god tid på at opnå gedigen kvalitet i alt, hvad vi gør.

Med omtanke og omhu skaber vi oplevelser ud over det sædvanlige til overkommelige priser. Der er plads til alle i Good Life Society – hos os bliver du budt velkommen af et nærværende personale og kan nyde den hyggelige stemning i velindrettede lokaler.

Vi er især kendte for vores altid frisk tilberedte menuer og vi sætter en ære i håndværksmæssige dyder hvor vi udelukkende anvender de bedste råvarer.

Hold dine mærkedage i hyggelige omgivelser –  og lad os sammensætte en menu til dit private selskab.

TID TIL NÆRVÆR

Good Life Society byder på en anderledes caféoplevelse i Aalborg inspireret af både danske konditor-traditioner og britiske te-saloner. Her finder du den populære engelske klassiker til din afternoon tea og et sortiment af lette retter til både morgen, frokost og eftermiddag. Klik her

Som det eneste sted i Danmark serverer vi blandt andet et udsøgt te-sortiment fra det engelske tehus Whittard Tea of Chelsea. Kaffebønnerne er fra det københavnske kafferisteri Kontra Coffee, som er kendt for at servere kvalitet i koppen.

Lad dig også inspirere af vores lille udvalg af boliginteriør, gaveartikler og engelske bøger fra forlaget Cico Books.

STYRKEN I FÆLLESSKABET

Vi arbejder aktivt for at integrere oversete og undervurderede ressourcer i samfundet. Vi samarbejder med Aalborg Kommune i flere kompetenceudviklende projekter for at synliggøre de mange muligheder, som vi er omgivet af i vores nærmiljø.

LAV DIN RESERVATION

Har du brug for mere hjælp eller inspiration? Få mere at vide her eller ring til +45 2517 7720